5 μυστικά μακιγιάζ για να δείχνετε νεότερη

Home » All About Beauty » 5 μυστικά μακιγιάζ για να δείχνετε νεότερη

Μπορεί ένα σωστό μακιγιάζ να μας κάνει να δείχνουμε νεότερες; Φυσικά και μπορεί! Μην ξεχνάτε όμως ότι το πιο σημαντικό είναι η καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας, ο σωστός καθαρισμός και η ενυδάτωση.

Αν δεν έχετε έναν καθαρό καμβά, πώς θα ζωγραφίσετε;

Εμείς συγκεντρώσαμε 5 συμβουλές που θα σας χαρίσουν μια νεότερη εμφάνιση.

Χρησιμοποιήστε primer

Ένα καλό primer μπορεί να δημιουργήσει μια ομαλή επιφάνεια για το μακιγιάζ και να κρατήσει το μακιγιάζ στη θέση του για περισσότερο χρόνο.

Επιλέξτε φυσικές αποχρώσεις

Επιλέξτε φυσικές, μη λαμπερές αποχρώσεις για τα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά. Οι αποχρώσεις που προσομοιάζουν τη φυσική σας επιδερμίδα έχουν την τάση να δημιουργούν ένα πιο νεανικό look.

Αποφύγετε την υπερβολική χρήση πούδρας

Η μεγάλη ποσότητα πούδρας μπορεί να κάνει το δέρμα να δείχνει ξηρό και να τονίζει τις ρυτίδες. Εάν χρειάζεστε πούδρα, χρησιμοποιήστε λεπτόρρευστη ή διαφανή πούδρα και απλώστε ελαφρά.

Δώστε έμφαση στα μάτια

Τα μάτια μπορούν να κάνουν μια μεγάλη διαφορά. Χρησιμοποιήστε μια καλή μάσκαρα για να ανοίξετε το βλέμμα σας και ενισχύστε τα φρύδια σας για να δώσετε ορισμένη δομή στο πρόσωπό σας. Φυσικά ένα καλό κονσίλερ, που θα μειώσει τους μαύρους κύκλους θα βοηθήσει ιδιαίτερα το αποτέλεσμα.

Για τα χείλη

Τα σκούρα χρώματα μπορεί να τονίσουν τις λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη. Επιλέξτε ανοιχτόχρωμα κραγιόν για ένα φυσικό, νεανικό look. Πριν από την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος μακιγιάζ, βεβαιωθείτε ότι τα χείλη σας είναι καλά ενυδατωμένα. Χρησιμοποιήστε ενυδατικό lip balm για να αποφύγετε την ξηρότητα.

Θυμηθείτε, το σημαντικότερο είναι να νιώθετε άνετα με το μακιγιάζ σας και να είναι κάτι που φαίνεται φυσικό πάνω σας.

5 μυστικά μακιγιάζ για να δείχνετε νεότερη

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top