Ο Χοακίν Φίνιξ γίνεται Ναπολέοντας και αυτό είναι το τρέιλερ!

Home » Art & Culture » Ο Χοακίν Φίνιξ γίνεται Ναπολέοντας και αυτό είναι το τρέιλερ!

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Ναπολέων», μιας υψηλών προδιαγραφών παραγωγής με την υπογραφή του σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ και τον Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη το «Napoleon» είναι μια πρωτότυπη και προσωπική ματιά στην καταγωγή του Ναπολέοντα και στη γρήγορη, αδίστακτη ανάβασή του ως αυτοκράτορας, ιδωμένη μέσα από το πρίσμα της εθιστικής και συχνά ασταθούς σχέσης του με τη σύζυγό του Ιωσηφίνα, της μοναδικής αληθινής του αγάπης. Η ταινία αποτυπώνει τις περίφημες μάχες του Ναπολέοντα, την αδυσώπητη φιλοδοξία και το εκπληκτικό στρατηγικό μυαλό του. Στο ρόλο της μοναδικής του αγάπης η Βανέσα Κίρμπι, ενώ το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Ταχάρ Ραχίμ, Μάθιου Νίνταμ, Λουντιβίν Σανιέ, Μπεν Μάιλς και Φιλ Κόρνγουελ.

YouTube player

Η ταινία σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεργασία του Σκοτ με τον Φίνιξ μετά τον «Μονομάχο». Θυμίζουμε ότι τότε ήταν και οι δύο υποψήφιοι για Όσκαρ (σκηνοθεσίας και Β ανδρικού ρόλου).

Η κυκλοφορία της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες θα γίνει τον Νοέμβριο του 2023.

Picture of Γιώτα Δημητριάδη

Γιώτα Δημητριάδη

Κάποτε, ο Ντοστογιέφσκι μας υποσχέθηκε ότι :"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο"...Η μάχη όμως φαίνεται άνιση και ο ανταγωνισμός που δέχεται απέναντι από την αδικία, την ασχήμια και τη κακία, δύσκολα θα σημάνουν τη νίκη της. Για καλή της τύχη, όμως, έχει στο πλευρό της, ένα δυνατό σύμμαχο: την Τέχνη! Διάφορες μορφές της θα προσπαθήσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί - εεε... εντάξει, το ομολογώ, υπάρχει μια αδυναμία σ' αυτή του θεάτρου. Στο Utopia Zone θα γνωρίσουμε καλύτερα αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και όσους μας εμπνέουν μέσα από τη στάση τους απέναντι στα πράγματα. Εξάλλου, για μένα, Utopia Zone είναι να βρίσκεσαι εκεί που θέλεις, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σ' αγαπούν και σε φροντίζουν, όπως ο μικρός 🤴 το 🌹 του

Ο Χοακίν Φίνιξ γίνεται Ναπολέοντας και αυτό είναι το τρέιλερ!

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top