Ο Ηλίθιος του Ντοστογιέφσκι σας καλεί για μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας – Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Κοινοποιήστε το άρθρο αυτό:
Home » Art & Culture » Ο Ηλίθιος του Ντοστογιέφσκι σας καλεί για μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας – Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ο Ηλίθιος του Ντοστογιέφσκι σας καλεί για μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας, κατάματη, εγκάρδια, πριγκιπική. Να μοιραστούμε σκέψεις ζεστές και ροφήματα, για όσα όμορφα μας ενώνουν κι όσα μας δυσκολεύουν να πάνε κάτω. Στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά την Κυριακή 17 Δεκέμβρη, στις 18:00 ραντεβού στα σκαλιά, μέχρι όσο πάει.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δραματουργία-σκηνοθεσία: Νικόλας Ανδρουλάκης
Μουσικές θα επιλέγει ο Κοσμάς Καραβάς

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ

Ένας Ηλίθιος σημερινός, αληθινός, που ζει ανάμεσά μας κι ασκείται καθημερινά να εκφράζεται με ορθό λόγο και ν’ αγαπάει άνευ όρων.

Και μπορείς να τον καλέσεις κι εσύ. Να βοηθήσει σε κάποιο πρόβλημα, να συμφιλιώσει μια σχέση, να λύσετε έναν κόμπο, να στοχαστείτε, να ασκηθείτε στην ευτυχία μαζί. Στα αστεία, στα σοβαρά, στα δύσκολα, στα ωραία.

Στην ασκητική του πώς να γίνουμε Ηλίθιοι του Ντοστογιέφσκι. Όλοι οι άνθρωποι, όλα τα πλάσματα, όλες οι ψυχές. Αφού αυτό είναι το νόημα. Ή ό,τι θες εσύ.

Κι ο Ηλίθιος αυτός ζει κι αναπνέει κανονικά,  μήνες τώρα, σαν από πάντα, 24/7. Στην πρώτη καθ’ ολοκληρίαν εφαρμογή της μεθόδου του Θεάτρου της Πραγματικότητας, όπως εξελίσσεται τα τελευταία πέντε χρόνια, φιλοσοφικά, δραματουργικά, ερμηνευτικά.

Πρεμιέρα τον Γενάρη στην Θεσσαλονίκη κι ύστερα στην Αθήνα.

Παρακολουθήστε ως την πρεμιέρα το ζωντανό ημερολόγιο του Ηλίθιου στο Tik Tok, σαν εξωγήινου μες στον χαμό εκεί, @the_idiot_of_dostoyevsky.

Και να θυμάστε, Ηλίθιο τον έλεγαν οι άλλοι.

Foyer Café Bistrot – Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς
210 4100650 & 210 4100450

Κοινοποιήστε το άρθρο αυτό:

Ο Ηλίθιος του Ντοστογιέφσκι σας καλεί για μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας – Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Most Popular
Κοινοποιήστε το άρθρο αυτό:
Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top