Ο Matthew Perry έφυγε και πήρε μαζί του ένα κομμάτι από εμάς

Home » Art & Culture » Ο Matthew Perry έφυγε και πήρε μαζί του ένα κομμάτι από εμάς

Τα φιλαράκια δεν θα ηταν Φιλαράκια χωρίς τον Mathew Perry. Η είδηση του θανάτου του, ήρθε σοκαριστικά με τον πρωινό καφέ και διαβάζοντας την επικαιρότητα .

Μια ολόκληρη γενιά έχασε τον καλύτερο της φίλο. Τον άνθρωπό που μέσα από τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ , εμπαινε στα σπίτια μας κάθε Σαββατοκύριακο για να μας κρατήσει συντροφιά .

Ο χαρακτήρας του ήταν ένας αδιάφορος επαγγελτικά τύπος, ο οποίος βασιζόταν στο χιούμορ του ως μηχανισμό άμυνας. Κατάλαβε και εμείς μαζί του , ότι η φιλία και η αγάπη είναι τα σπουδαιότερα συναισθήματα για να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος.

Κάθε εβδομάδα συμμετείχαμε στην καθημερινότητα του ως θεατές και σε κάθε ανδρική παρέα , άκουγες ατάκες του . Επηρρέασε τον αδρικό πλυθησμό της γενιάς μας για την αξία της φιλίας και τη γοητεία της ζωής . Ακόμα και η δυσαρέσκεια που έδειχνε έντονα σε οτιδήποτε τον χάλαγε και που στο τελος συμβιβαζόταν με χιούμορ για να υπερασπισει τους φίλους του.

Οι επαναλήψεις της σειράς , κατάφεραν να δημιουργήσουν την αντίληψη ενός show που θα είναι πάντα εκεί κάθε Σαββατοκύριακο.’
Στην τελική ο Mathew Perry είχε όλα εκείνα τα στοιχεία ενός ευφιή κωμικού , που κατάφερε να διοχετεύσει την σκληρή δική του πραγματικότητα στο ταλέντο του .

Και τι ειρωνικό να “διαλέξει ” το φευγιό του Σαββατοκύριακο , λες και ήθελε να πάρει κάτι από εμάς και εκείνος για να τον θυμόμαστε για πάντα .

Αντίο Mathew Perry, αντίο Chandler Bing…

Picture of Μαρία Χαρίτου

Μαρία Χαρίτου

Θα με βρεις στα παρασκήνια ενός θεάτρου, σε στούντιο ηχογράφησης αλλά και στα καθισματα ενός σινεμά. Αγαπώ να στέκομαι μπροστά από ένα έκθεμα στα μουσεία του κόσμου, θαυμάζοντας την ιστορία. Κάπου εκεί στους δρομους της πόλης, πίνω τον καφέ μου και ταξιδεύω στις σελίδες ενός βιβλίου. Είμαι η Μαρία και utopia σημαίνει να αρπάζεις την ευκαιρία να ταξιδεύεις με το μυαλό, την καρδιά και το σώμα.

Ο Matthew Perry έφυγε και πήρε μαζί του ένα κομμάτι από εμάς

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top