Ο Πάνος Μπίρμπας παρουσιάζει τον προσωπικό του δίσκο «Dandelion στο Gazarte(Video)

Κοινοποιήστε το άρθρο αυτό:
Πάνος Μπίρμπας
Home » Art & Culture » Ο Πάνος Μπίρμπας παρουσιάζει τον προσωπικό του δίσκο «Dandelion στο Gazarte(Video)

Ο Πάνος Μπίρμπας στις 12 Δεκέμβρη στο Gazarte Roof Stage, όπου θα παρουσιάσει τον ολοκαίνουριο δίσκο του Dandelion, που κυκλοφορεί από τη United We Fly στις 8 Δεκέμβρη του 2023.

Η προπώληση ξεκίνησε >> https://more.com/music/birbas-release-show/

Το Dandelion είναι ενορχηστρωμένο από τον ίδιο τον Πάνο Μπίρμπα ενώ οι συνθέσεις του είναι βασισμένες στις αρχές του songwriting, με έντονη κινηματογραφική διάθεση και επιρροές από τα 60ς. Στο δίσκο ξεχωρίζουν και 3 guest εμφανίσεις των Rosey Blue, Λόλας Γιαννοπούλου και Etten.

“Στο LP “Dandelion” επιχείρησα να τραβήξω την κουρτίνα, να αποκαλυφθώ όσο το δυνατόν περισσότερο πηγαίος και ξεκάθαρος. Να γράψω ακριβώς για ότι περισσότερο αγαπώ κουβαλώντας μαζί μου όχημα ιδανικό για τα λόγια όλες τις αγαπημένες μου μουσικές.”

YouTube player

Ο Πάνος Μπίρμπας είναι τραγουδοποιός, μουσικός, ενορχηστρωτής και μουσικός παραγωγός. Η σόλο πορεία του ξεκινά με την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού album “Mournful” (2013) και του single “Lullaby” (2015). Το 2017 κυκλοφορεί από την Violins Productions το δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Finchley Road” όπου πρωταγωνιστούν οι ασυμβίβαστες ενορχηστρώσεις, καθώς και η εσωτερικότητα και η λυρικότητα.

Gella Valavanis Photography

Από το 2015, ο Πάνος είναι frontman των Dustbowl και μαζί έχουν εμφανιστεί ζωντανά ως opening act για τους Dream Syndicate, Mark Lanegan κλπ.

Κοινοποιήστε το άρθρο αυτό:

Ο Πάνος Μπίρμπας παρουσιάζει τον προσωπικό του δίσκο «Dandelion στο Gazarte(Video)

Most Popular
Κοινοποιήστε το άρθρο αυτό:
Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top