Οι Polkar γιορτάζουν στον Σταυρό του Νότου

Κοινοποιήστε το άρθρο αυτό:
Home » Art & Culture » Οι Polkar γιορτάζουν στον Σταυρό του Νότου

"Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου"

Η υπερμπάντα που κατέβηκε από το βορρά φέρνοντας μαζί της στρας, τρομπόνια, καψουροτράγουδα, τσίτα μπόμπα σουξεδάκια, λουλουδούδες σε απόγνωση, ρομαντικά γιουκαλίλι, εξωφρενικά ρεφρέν και αβάσταχτες ερωτικές ιστορίες, μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα (Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου) και την Πρωτοχρονιά (Δευτέρα 1η Ιανουαρίου) στο Σταυρό του Νότου!

Θα πούνε και τα νέα τους τραγούδια.
Θα πούνε και χιτάρες που αγαπάνε.
Τους έλειψαν αυτά τα βράδια βλέπεις.
Μαζί/ θα /πάμε φέτος.
Το βράδυ το αλησμόνητο θα γίνει δικαίωμα.
-Polkar.

Info:

Ώρα Έναρξης: 22.30
Ώρα Προσέλευσης: 22.00
Εισιτήριο ορθίων: 14 ευρώ (Aφορά στην είσοδο στον χώρο) 

* Προπώληση εισιτηρίων στο more.com
** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .
*** Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

Προπώληση

Σταυρός του Νότου

Φραντζή και Θαρύπου 35-37, 117 43, Νέος Κόσμος 

www.stn.gr

email: [email protected]

Λίγα λόγια για τους Polkar

Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως “πανηγυρτζίδικη balkan”, oι “Polkar” ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Πήραν το όνομα τους μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα “polkar” σημαίνει “μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα”. Στα live τους έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance σε διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από όλα τα μουσικά είδη που τους αφορούν.

Δημιουργήθηκαν πριν από 8 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη για τον ήχο τους, τον βαρύ βαλκανικό αέρα και τα ένδοξα χρόνια των ‘90s που μεγάλωσαν στα μουσικά προβάδικα στα Άνω Λαδάδικα.

Έχουν κυκλοφορήσει δύο δισκογραφικές εργασίες, με τίτλους «Όλα αρχίζουν» και «4+1 τραγούδια για αγκαλιές» με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει τα «Όλα αρχίζουν», «Το τραγούδι της καλής παντρειάς», «Caribbean girl», «Love me tonight», «Ο δεσμός» παρέα με την κομπανία κανταδόρων “Τροβαδούροι της παλιάς Αθήνας”, «Αθήνα» και άλλα. Το τραγούδι «Η ζωή μου είναι σκατά» κυκλοφόρησε ανεξάρτητα ως solo project του Γιώργου Παπαγεωργίου σε συνεργασία με τον Σπύρο Γραμμένο, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη αποδοχή στο Youtube.

Κοινοποιήστε το άρθρο αυτό:

Οι Polkar γιορτάζουν στον Σταυρό του Νότου

Most Popular
Κοινοποιήστε το άρθρο αυτό:
Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top