Σου Σφυρίζω – Georgia Danni – Από την ταινία μικρού μήκους  «Η Πολυθρόνα στο Πεζοδρόμιο»

Home » Art & Culture » Σου Σφυρίζω – Georgia Danni – Από την ταινία μικρού μήκους  «Η Πολυθρόνα στο Πεζοδρόμιο»

Μια διαφορετική εκδοχή του κλασικού τραγουδιού «Σου Σφυρίζω» έρχεται στο φως με αφορμή τη ταινία μικρού μήκους  «Η Πολυθρόνα στο Πεζοδρόμιο» που φέρει την υπογραφή Μαίρης Κολώνια σε σενάριο και σκηνοθεσία ενώ αποτελεί συμπαραγωγή των ΕΡΤ «Microfilm» και Piece of Cake.

Η ταινία παρουσιάστηκε με απόλυτη επιτυχία για πρώτη φορά στη Δράμα ως επίσημη συμμετοχή (Official Selection) στο Διαγωνιστικό Πρόγραμμα του DISFF στις αρχές Σεπτέμβρη στο οποίο η δημιουργός του Μαίρη Κολώνια απέσπασετο Βραβείο «Τεχνικής Αρτιότητας».

Το τραγούδι σε εκτέλεση της καθηλωτικής Georgia Danni και μουσική επιμέλεια του Ερμή, επιλέχθηκε με σκοπό να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ παρελθόντος και παρόντος.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς ο βασικός άξονας πάνω στον οποίο εκτυλίσσεται η ταινία είναι αυτός του χάσματος που δημιουργείται κατά το γύρας και της απώλειας μνήμης που επέρχεται στα άτομα 3ης ηλικίας, το «Σου Σφυρίζω» χρησιμοποιείται ως εργαλείο «αφύπνισης» για μνήμες του παρελθόντος, τόσο για τους πρωταγωνιστές όσο και για τους θεατές.

Δείτε το βίντεο του τραγουδιού:

YouTube player

ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

ΣΤΙΧΟΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Παραγωγή: Ermis

Βρείτε το «Σου Σφυρίζω»  σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

Βρείτε την Georgia Danni στα social media:

Instagram

#GeorgiaDanni #SouSfirizo

Σου Σφυρίζω – Georgia Danni – Από την ταινία μικρού μήκους  «Η Πολυθρόνα στο Πεζοδρόμιο»

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top