Η Λίνα Πάτσιου αποφάσισε να γίνει ηθοποιός όταν κατάλαβε ότι έπρεπε ήδη να είναι!

Κοινοποιήστε το άρθρο αυτό:
Home » Νέοι Δημιουργοί » Η Λίνα Πάτσιου αποφάσισε να γίνει ηθοποιός όταν κατάλαβε ότι έπρεπε ήδη να είναι!

"Η Λίνα Πάτσιου μέσα από τα δικά της λόγια…"

Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός όταν… κατάλαβα πως έπρεπε ήδη να είμαι.

Η πρώτη μου παράσταση ήταν…σε ένα πατάρι μιας πάμπ στο Λονδίνο, με δεκατρία άτομα στο κοινό.

Περισσότερο από όλους με βοήθησε… η δασκάλα μου Kristin Mcilquham που πίστεψε σε μένα και με βοήθησε να βρω την πρώτη μου δουλειά.

Αγαπημένος ξένος ηθοποιός… Andrew Scott και Rooney Mara

Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός… Μου αρέσει πολύ ο Γρηγόρης Βαλτινός, άρεσε πάντα και στη μαμά μου, οπότε μεγάλωσα παρακολουθώντας τον.

Η καλύτερη παράσταση που έχω δει στη ζωή μου.. « The curious incident with the dog in the nighttime» και η «Μήδεια» και τα δύο σε παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας.

Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσει κάποιος…κάποιο που να του αλλάξει τη ζωή.

Ο ρόλος των ονείρων μου θα ήταν … στο «Manifesto» με την Cate Blanchet. Κάνει πραγματικά κάθε ρόλο που μπορείς να φανταστείς.

Πρόβα VS παράσταση… Πρόβα στις πρώτες πρόβες, όταν ανακαλύπτεις τον ρόλο, τον συζητάς, τον αναλύεις. Πάντα και για πάντα. Και παράσταση στις τελευταίες παραστάσεις, όταν μπορείς να γίνεις ένα με το κοινό.

Αυτό που δεν αντέχω στην Ελλάδα… γκρίνια, αναξιοκρατία, αποδοχή της μετριότητας.

Αν είχα ένα μαγικό ραβδί θα άλλαζα αύριο στο ελληνικό θέατρο.. την εσωστρέφειά του.

Αν μπορούσα να συνεργαστώ με οποιονδήποτε σκηνοθέτη ή ηθοποιό στον κόσμο, αυτός/-η θα ήταν… ο Andrew Scott πάλι. Δεν μπορώ με αυτόν τον άνθρωπο, κρασάρω.

«Ποστάρω άρα υπάρχω;» Ποια η σχέση σας μέντα social;

Όχι καθόλου! Είναι πολύ χρήσιμα, και μου αρέσει η ενασχόληση ως ένα βαθμό. Αλλά νομίζω πως όταν είμαστε σε πραγματικά ευτυχισμένη φάση, ξεχνάμε να ποστάρουμε.

INFO

Έχω μεταφράσει και παίζω στο έργο του Σαμ Στάινερ «Λεμόνια, Λεμόνια, Λεμόνια, Λεμόνια, Λεμόνια» σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Νταλιάνη, μαζί με τον Νίκο Κουκά. Στο Θέατρο 104 (μέχρι 7 Μαρτίου)

YouTube player
Κοινοποιήστε το άρθρο αυτό:
Picture of Γιώτα Δημητριάδη
Γιώτα Δημητριάδη
Κάποτε, ο Ντοστογιέφσκι μας υποσχέθηκε ότι :"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο"...Η μάχη όμως φαίνεται άνιση και ο ανταγωνισμός που δέχεται απέναντι από την αδικία, την ασχήμια και τη κακία, δύσκολα θα σημάνουν τη νίκη της. Για καλή της τύχη, όμως, έχει στο πλευρό της, ένα δυνατό σύμμαχο: την Τέχνη! Διάφορες μορφές της θα προσπαθήσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί - εεε... εντάξει, το ομολογώ, υπάρχει μια αδυναμία σ' αυτή του θεάτρου. Στο Utopia Zone θα γνωρίσουμε καλύτερα αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και όσους μας εμπνέουν μέσα από τη στάση τους απέναντι στα πράγματα. Εξάλλου, για μένα, Utopia Zone είναι να βρίσκεσαι εκεί που θέλεις, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σ' αγαπούν και σε φροντίζουν, όπως ο μικρός 🤴 το 🌹 του

Η Λίνα Πάτσιου αποφάσισε να γίνει ηθοποιός όταν κατάλαβε ότι έπρεπε ήδη να είναι!

Most Popular
Κοινοποιήστε το άρθρο αυτό:
Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top