Eurovision 2024

Η Παρασκευή Δουρουκλάκη ονειρεύεται την πρώτη της συναυλία

Home » Νέοι Δημιουργοί » Η Παρασκευή Δουρουκλάκη ονειρεύεται την πρώτη της συναυλία

"Η Παρασκευή Δουρουκλάκη μέσα από τα δικά της λόγια…"

Αποφάσισα να γίνω μουσικός όταν…παράλληλα με την υποκριτική μου γεννήθηκε η ανάγκη να μοιραστώ έναν ολόδικό μου κόσμο,  αφού σεβόμενη τη διαφορετικότητα των ρόλων που υποδυόμουν στο θέατρο δεν μπορούσα να τον επιβάλω σε αυτούς.

Η πρώτη μου συναυλία.. ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί αλλά την ονειρεύομαι.

Περισσότερο από όλους με βοήθησε… η πίστη στον εαυτό μου και η πολλή δουλειά όταν σταμάτησα να αυτολογοκρίνομαι.

Αγαπημένος ξένος τραγουδιστής …  Πολλοί! Nick Cave, Tori Amos…

Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής… Αυτή την περίοδο ακούω πολύ Μανώλη Φάμελλο.

Η καλύτερη συναυλία που έχω πάει στη ζωή μου είναι ..των Florence and the machine στο Ηρώδειο  τον Σεπτέμβριο του ‘19

Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσει κάποιος …ίσως είναι το Σύνταγμα, για να καταλάβουμε καλύτερα τα δικαιώματά μας και να μην τα αφήνουμε απροστάτευτα.

Ένα τραγούδι που όταν το ερμηνεύω ταξιδεύω είναι… το «Δίψασα στην πόρτα σου».

Συναυλία VS Στούντιο.. Σίγουρα συναυλία, η μαγεία της ζωής του «τώρα» και της σύνδεσης τόσων ανθρώπων στην ίδια μουσική στιγμή δεν συγκρίνεται με την απόσταση, αλλά θα σας το επιβεβαιώσω μόλις έχω την εμπειρία. Προς το παρόν απολαμβάνω πολύ το στούντιο.

Αυτό που δεν αντέχω στην Ελλάδα είναι.. ότι η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει αδιανόητα προβλήματα και υπάρχουν ακόμα  Έλληνες εθνικιστές που δεν συγκινούνται.

Αν είχα ένα μαγικό ραβδί θα άλλαζα αύριο στο ελληνικό μουσικό στερέωμα… τις αμοιβές των μουσικών δημιουργών.

Αν μπορούσα να συνεργαστώ με οποιονδήποτε τραγουδιστή ή συνθέτη στον κόσμο,

θα ήταν… η Maddona , ή η Lana del Rey ή η Florence.

«Ποστάρω άρα υπάρχω;» Ποια η σχέση σας με τα social;

Δυστυχώς ναι. Έχω μια ανάγκη να μοιράζομαι ακόμα και προσωπικές στιγμές που εκτός απ’ το ότι δεν ενδιαφέρουν κανέναν στην πραγματικότητα (χαχα) κρύβουν ένα δικό μου «Δες με!» από κάτω. Ονειρεύομαι σε λίγα χρόνια από τώρα η τόσο ενδιαφέρουσα ζωή μου να μη με αφήνει να έχω κανέναν ενεργό λογαριασμό στα social media.

INFO

Είμαι στο studio και ετοιμάζω το επόμενο δικό μου κόμματι σε στίχους, μουσική και ερμηνεία και παράλληλα προετοιμάζομαι για κάποιες live εμφανίσεις μαζί με τον Σπύρο Παρασκευάκο σε μουσική σκηνή της Αθήνας που θα ανακοινωθεί εν καιρώ.

Περιμένω να κυκλοφορήσει η ταινία MJ σε σκηνοθεσία του Γιώργου Φουρτούνη τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώσαμε το φθινόπωρο και παράλληλα συζητώ για θεατρικές συνεργασίες που με ενδιαφέρουν χωρίς να έχω συμφωνήσει σε κάτι για το άμεσο μέλλον.

YouTube player
Picture of Γιώτα Δημητριάδη

Γιώτα Δημητριάδη

Κάποτε, ο Ντοστογιέφσκι μας υποσχέθηκε ότι :"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο"...Η μάχη όμως φαίνεται άνιση και ο ανταγωνισμός που δέχεται απέναντι από την αδικία, την ασχήμια και τη κακία, δύσκολα θα σημάνουν τη νίκη της. Για καλή της τύχη, όμως, έχει στο πλευρό της, ένα δυνατό σύμμαχο: την Τέχνη! Διάφορες μορφές της θα προσπαθήσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί - εεε... εντάξει, το ομολογώ, υπάρχει μια αδυναμία σ' αυτή του θεάτρου. Στο Utopia Zone θα γνωρίσουμε καλύτερα αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και όσους μας εμπνέουν μέσα από τη στάση τους απέναντι στα πράγματα. Εξάλλου, για μένα, Utopia Zone είναι να βρίσκεσαι εκεί που θέλεις, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σ' αγαπούν και σε φροντίζουν, όπως ο μικρός 🤴 το 🌹 του

Η Παρασκευή Δουρουκλάκη ονειρεύεται την πρώτη της συναυλία

Most Popular

Social Media

Scroll to Top