Μια λαμπερή βραδιά για την αστική πανίδα

Home » Pet Love » Μια λαμπερή βραδιά για την αστική πανίδα

Μια λαμπερή βραδιά για την προστασία της αστικής πανίδας και τις πρωτοβουλίες ιδιωτών αλλά και της Περιφέρειας Αττικής για την προστασία της διοργανώθηκε  από τη λέσχη Lions Sun Κολωνακίου και τη φροντίδα της προέδρου της, Μπίλι Τζο.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, Γιώργος Δημόπουλος τόνισε την ανάγκη για την διατήρηση και προστασία της αστικής πανίδας σε μια εποχή που η κλιματική κρίση είναι παρούσα αλλά και οι μικροί μας φίλοι μάς έχουν ανάγκη ακόμη περισσότερο τώρα που είναι καλοκαίρι και οι συνθήκες διαβίωσης τους πιο δύσκολες.

Ο κύριος Δημόπουλος αφού αναφέρθηκε με στο πώς η χαρά μπήκε στο σπίτι του όταν υιοθέτησε το δικό του ζωάκι, προέτρεψε το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση να μη διστάζει να υιοθετεί ζώα που χρειάζονται παρέα και προσφέρουν απλόχερα αγάπη.
Παρούσα στην εκδήλωση και η κυρία Κυβέλη Λάσκαρη, πρόεδρος του φιλωζωϊκού-πολιτιστικού σωμάτείου Α.Γ.Α.Π.Η. Η κυρία Λάσκαρι προάγει τη φιλοζωία μέσα από το πλούσιο κοινωνικό έργο του σωματείου.

Κυβέλη Λάσκαρι Πρόεδρος Φιλοζωϊκού Σωματείου Α.Γ.Α.Π.Η 

Γιωργος δημοπουλος, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Aπό αριστερά προς τα δεξιά: Κυβέλη Λάσκαρι πρόεδρος φιλοζωικό και πολιτιστικού σωματείου Κηφισιάς Α.Γ.Α.Π.Η ,Γιώργος Δημόπουλος Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Ευρυδίκη Πόθου Σφακιανάκη Δημοσιογράφος, πρόεδρος Lions Club Kifissia Anne Sullivan, Nάνσυ Αγγελόπουλου,δημοσιογραφος

Στη φωτογραφία εξωφύλλου του άρθρου: (από αριστερά προς τα δεξιά:
Κυβέλη Λάσκαρι – Πρόεδρος Φιλοζωϊκού Σωματείου Α.Γ.Α.Π.Η 
Γιωργος δημοπουλος – Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Σπυριδούλα Κλάγκου – Εκδότρια utopiazone.gr

Μια λαμπερή βραδιά για την αστική πανίδα

Most Popular

Social Media

Get The Latest Updates

Εγγραφείτε στο UtopiaZone Newsletter

Scroll to Top