Bhukhurah aka Χρήστος Μπεκίρης – Ο μουσικός και παραγωγός που θα ήθελε να αλλάξει τα πάντα στην Αθήνα

Home » Συνεντεύξεις » Bhukhurah aka Χρήστος Μπεκίρης – Ο μουσικός και παραγωγός που θα ήθελε να αλλάξει τα πάντα στην Αθήνα

Ο Χρήστος Μπεκίρης γνωστός στη μουσική σκηνή της Αθήνας ως Bhukhurah έχει καινούργια τραγούδια στο συρτάρι – αν και η φράση είναι παλιά, στο cloud μάλλον καλύτερα γιατί και το «φλασάκι» παλιομοδίτικο είναι πια, ετοιμάζεται για support στη Στέλλα το Σάββατο στο Gagarin μιλάει στο Utopiazone.gr για την μουσική, τα κολλήματά του, τη συγγνώμη και τους φίλους του.
Πριν λιγο καιρό κυκλοφόρησε το Ε.Ρ. με τίτλο «Hello my name is» και όπως λέει στην παρουσιάσή του, περιέχει όλα τα στοιχεία που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει ως παραγωγός και μουσικός. Dreamy συνθέσεις με μια «πινελιά» ψυχεδέλειας και κολλητικές μελωδίες.

Πώς ξεκίνησε η «περίπετειά» σου με τη μουσική;

Ξεκίνησα την ενασχόληση μου με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, μαθαίνοντας αυτοδίδακτα κιθάρα και μπάσο, συνεχίζοντας με τηn παραγωγή και τη συμμετοχή και συνεργασία μου σε διάφορες μπάντες της σκηνής.

Αθήνα – Βερολίνο – Τόκυο – Νέα Υόρκη: Πού πιστεύεις θα είχες μεγαλύτερη ελευθερία να κάνεις αυτό που αγαπάς;

Πιθανότατα οπουδήποτε αλλού εκτός από την Αθήνα!

Ποιος σου έχει δώσει τη μεγαλύτερη βοήθεια και ποιος ή τι ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο που βρήκες στο δρόμο σου;

Νιώθω blessed που περιβάλλομαι από ανθρώπους που αγαπάω, είναι σημαντικ@ για μένα και έχουμε ζήσει μαζί πάρα πολλά πράγματα, ωραία και άσχημα!

Λες πιο εύκολα: Συγγνώμη ή «άντε παράτα μας»;

Η συγγνώμη είναι πλέον από τα πιο δύσκολα πράγματα που θα ακούσιές από κάποιον, πολύ εύκολα κάποιος θα πει «άσε μας ρε» κλπ, αλλά πιο “μάγκας” θα είσαι εάν ζητήσεις συγγνώμη και παραδεχτείς το λάθος σου.

Ο έρωτας στα χρόνια των σόσιαλ μίντια – Πώς σχολιάζεις την νέα συνθήκη;

Δε θα το έλεγα νέα συνθήκη η αλήθεια είναι καθώς θυμάμαι τον εαυτό μου πριν 15 χρόνια να γυρίζων από το σχολείο και να μπαίνω σε msn και myspace αλλά εάν εξαιρέσουμε εφαρμογές τύπου tinder/grinder δε ξερό κατά πόσο έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε!

Τι βλέπεις στην τηλεόραση;

Με εξαίρεση το Dragon’s Den που βλέπω διαδικτυακά και ό,τι ενημέρωση έχω μέσω social media, Ελληνική τηλεόραση έχω να ανοίξω πάρα πολλά χρόνια!
Αγαπώ το The Office, το Rick and Morty και γενικά σειρές που μπορούν να παίζουν σε λούπα.

Με τι έχεις κολλήσει κάποια στιγμή στη ζωή σου –  ή είσαι κολλημένος/η τώρα;

Αν εξαιρέσουμε το αιώνιο κόλλημα με τον μουσικό εξοπλισμό ή στούντιο εξοπλισμό, ανά περιόδους περνάω κολλήματα με διάφορα video games!

Αν είχες ένα ξόρκι που μπορούσε να αλλάζει τα πάντα, τι θα άλλαζες στην Αθήνα;

Το είπες, τα πάντα!

Ποιο από τα σόσιαλ μίντια χρησιμοποιείς πιο πολύ και γιατί;

Instagram και Tiktok κυρίως, το insta είναι το πλέον βασικό μέσο που μοιράζεσαι τα περισσότερα πράγματα και το tiktok είναι ένα μέρος που μπορεί να σε δει καινούργιος κόσμος που του αρέσει αυτό που κάνεις.

Ποιες πέντε λέξεις σε περιέχουν και σε περιγράφουν καλύτερα;

Πολύ δύσκολο να περιγράψεις το εαυτό σου κατ’ αυτόν τον τρόπο!
Θα πω πέντε λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό: Γάτες, Ableton, εσπρέσο, πατάτες, ύπνος

Ακούστε το νέο single HMM συνοδεύεται κι από ένα απίθανο video clip σε σκηνοθεσία του Άλεξ Βιλάρα με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κοκοβίκα των The Steams.

YouTube player

#Bhukhurah, #musicscene, #newmusic, #support, #Gagarin, #Utopiazone, #HelloMyNameIs, #dreamycompositions, #psychedelia, #catchymelodies

Picture of Γιαννης Καφάτος

Γιαννης Καφάτος

Γιάννης Καφάτος: Μπαμπάς του Αντώνη και της Μαρίνας, δημοσιογράφος, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών, λάτρης των βιβλίων, της μουσικής, των ταξιδιών, περιστασιακός tattoer και Dj

Bhukhurah aka Χρήστος Μπεκίρης – Ο μουσικός και παραγωγός που θα ήθελε να αλλάξει τα πάντα στην Αθήνα

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top