Ελένη Γερασιμίδου: Έχω ευλογηθεί με πολύ σπουδαίες συνεργασίες (video)

Home » Συνεντεύξεις » Ελένη Γερασιμίδου: Έχω ευλογηθεί με πολύ σπουδαίες συνεργασίες (video)

"Νιώθω την αγάπη του κόσμου"

Ανήκει στους καλλιτέχνες που κάθε συνάντηση μαζί της είναι ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Η Ελένη Γερασιμίδου, πέρα από μια σπουδαία ηθοποιός είναι και ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να μιλήσει για όλα όσα σκέφτεται.

Αφορμή για τη συνέντευξή μας είναι η επιθεώρηση που θα μας παρουσιάσει αυτό το καλοκαίρι στην αυλή του θεάτρου «Από Κοινού».

Από την κουβέντα μας όμως, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι σπουδαίες συνεργασίες της με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο και τον Μιχάλη Κακογιάννη αλλά και η πολιτική της τοποθέτηση, αφού η ίδια είναι μέλος και έχει διατελέσει και βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Επιπλέον, μοιράζεται μαζί μας μια παλιά ιστορία που έζησε στα χρόνια της Χούντας.

Η Ελένη Γερασιμίδου μας εξηγεί πώς, ενώ ήταν από τους πρώτους που διάβασαν το σενάριο για τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες», τελικά η συνεργασία τους δεν ευοδώθηκε. Μας μιλά για τη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο, τα όνειρά της και ξεχωρίζει στιγμές από τη μέχρι τώρα πορεία της.

YouTube player


Δελτίο Τύπου
Διακοπές στο Porto Salta


Κείμενα: Άγγελος Πυριόχος

Σκηνοθεσία: Ελένη Γερασιμίδου

Πρεμιέρα: Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 21.15
Παραστάσεις: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21.15
Από Κοινού Θέατρο
(Ευπατριδών 4, Κεραμεικός)

Παίζουν:
Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, Βάλια Τζιτζικάκη

Ηλεκτρονική προπώληση: Viva.gr

Η απολαυστική επιθεώρηση, σε κείμενα Άγγελου Πυριόχου, με τον εξωτικό τίτλο «Διακοπές στο Porto Salta» θα παρουσιάζεται από τις 14 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι, σε σκηνοθεσία Ελένης Γερασιμίδου στην όμορφη και δροσερή αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Picture of Γιώτα Δημητριάδη

Γιώτα Δημητριάδη

Κάποτε, ο Ντοστογιέφσκι μας υποσχέθηκε ότι :"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο"...Η μάχη όμως φαίνεται άνιση και ο ανταγωνισμός που δέχεται απέναντι από την αδικία, την ασχήμια και τη κακία, δύσκολα θα σημάνουν τη νίκη της. Για καλή της τύχη, όμως, έχει στο πλευρό της, ένα δυνατό σύμμαχο: την Τέχνη! Διάφορες μορφές της θα προσπαθήσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί - εεε... εντάξει, το ομολογώ, υπάρχει μια αδυναμία σ' αυτή του θεάτρου. Στο Utopia Zone θα γνωρίσουμε καλύτερα αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και όσους μας εμπνέουν μέσα από τη στάση τους απέναντι στα πράγματα. Εξάλλου, για μένα, Utopia Zone είναι να βρίσκεσαι εκεί που θέλεις, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σ' αγαπούν και σε φροντίζουν, όπως ο μικρός 🤴 το 🌹 του

Ελένη Γερασιμίδου: Έχω ευλογηθεί με πολύ σπουδαίες συνεργασίες (video)

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top