Ευγενία Δημητροπούλου: «Εύχομαι στον καθένα να γίνει γονιός με τον τρόπο που θέλει»

Home » Συνεντεύξεις » Ευγενία Δημητροπούλου: «Εύχομαι στον καθένα να γίνει γονιός με τον τρόπο που θέλει»

Δεν την είχα συναντήσει δια ζώσης, την παρακολουθώ όμως χρόνια, τόσο στη τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι πρώτα απ’ όλα ένας φωτεινός άνθρωπος, με σπάνια ευγένεια. Τα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής είναι σταθερά και η καλλιτεχνική της  εξέλιξη αξιοσημείωτη.

Συναντηθήκαμε μια από αυτές τις τρομερά ζεστές ημέρες του Ιουλίου, στο αγαπημένο στέκι «Black Duck», στο κέντρο της Αθήνας.

Αφορμή για τη συνέντευξή μας ήταν η πρώτη της παρουσία στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου στις 4 και 5 Αυγούστου, με το έργο «Γίνεται δέντρο το πουλί;» του Χρήστου Χωμενίδη, που σκηνοθετεί ο Τάκης Τζαμαριάς μ’ έναν δυνατό θίασο.

Η παράσταση σηματοδοτεί και την πρώτη της συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Η Ευγενία όμως, έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα, ανοίγοντας στη χώρα μας τη συζήτηση για την υιοθεσία και σπάζοντας τα ταμπού που θέλουν να είναι επιλογή, μόνο σε περιπτώσεις ζευγαριών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αναπαραγωγική διαδικασία.

Το μωρό της Ευγενίας βγήκε από την καρδιά της. Τα μάτια της λάμπουν από ευτυχία, όταν μιλάει για την κόρη της, αποδεικνύοντας πόσο τυχερές στάθηκαν οι δυο τους, όταν οι ζωές τους βρέθηκαν στην ίδια τροχιά.

YouTube player

INFO:

Την Ευγενία Δημητροπούλου θα δούμε στην παράσταση: «Γίνεται δέντρο το πουλί;» του Χρήστου Χωμενίδη, έργο εμπνευσμένο από τον Ίωνα του Ευριπίδη.

Για δύο μοναδικές παραστάσεις στη Μικρή Επίδαυρο στις 4 και 5 Αυγούστου.

Σκηνοθεσία: Τάκης Τζαμαριάς
Παίζουν (αλφαβητικά): Γεράσιμος Γεννατάς, Eυγενία Δημητροπούλου, Λένα Δροσάκη , Στέλιος Ιακωβίδης , Γωγώ Μπρέμπου  και Δημήτρης Φουρλής
Πληροφορίες – προπώληση

Από 4 Οκτωβρίου θα την απολαύσουμε στον «Μάρτυρα Κατηγορίας»* της Αγκάθα Κρίστι που σκηνοθετεί ο Νικορέστης Χανιωτάκης στο Θέατρο Άνεσις.

Πληροφορίες- προπώληση

«Μάρτυρας Κατηγορίας»: Το αριστούργημα της Αγκάθα Κρίστι στο Θέατρο Άνεσις
Picture of Γιώτα Δημητριάδη

Γιώτα Δημητριάδη

Κάποτε, ο Ντοστογιέφσκι μας υποσχέθηκε ότι :"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο"...Η μάχη όμως φαίνεται άνιση και ο ανταγωνισμός που δέχεται απέναντι από την αδικία, την ασχήμια και τη κακία, δύσκολα θα σημάνουν τη νίκη της. Για καλή της τύχη, όμως, έχει στο πλευρό της, ένα δυνατό σύμμαχο: την Τέχνη! Διάφορες μορφές της θα προσπαθήσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί - εεε... εντάξει, το ομολογώ, υπάρχει μια αδυναμία σ' αυτή του θεάτρου. Στο Utopia Zone θα γνωρίσουμε καλύτερα αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και όσους μας εμπνέουν μέσα από τη στάση τους απέναντι στα πράγματα. Εξάλλου, για μένα, Utopia Zone είναι να βρίσκεσαι εκεί που θέλεις, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σ' αγαπούν και σε φροντίζουν, όπως ο μικρός 🤴 το 🌹 του

Ευγενία Δημητροπούλου: «Εύχομαι στον καθένα να γίνει γονιός με τον τρόπο που θέλει»

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top