Η Νάντια Κοντογεώργη έχει τα κλειδιά για μια δυνατή ζωή (συνέντευξη)

Home » Συνεντεύξεις » Η Νάντια Κοντογεώργη έχει τα κλειδιά για μια δυνατή ζωή (συνέντευξη)

Όσες φορές και αν  την έχω συναντήσει, πάντα, με αφοπλίζει η αμεσότητά της. Μια καλλιτέχνης που μόνο, αν την έχει απολαύσει κανείς στη σκηνή να τραγουδάει, να χορεύει και να ερμηνεύει μπορεί να καταλάβει το πολύπλευρο ταλέντο της.

Σε λίγες μέρες, στη σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, η Νάντια με μόνη συντροφιά τον Αλέξανδρο Μποτίνη στο τσέλο, δίνει ραντεβού με μικρά και μεγαλύτερα παιδιά για να τους δώσει «Τα κλειδιά- για μια δυνατή ζωή».

Μια παράσταση που εμπνεύστηκε από το πολυμεταφρασμένο βιβλίο θεραπευτικών ιστοριών της Αμερικανίδας καταξιωμένης ψυχολόγου Νάνσυ Ντέιβις, Ph.D., Therapeutic Stories that Teach and Heal.

Η ίδια με αφορμή την παράσταση μίλησε στο Utopia Zone σε μια άκρως «ψυχαναλυτική» κουβέντα….

Παρακολουθήστε την στο παρακάτω βίντεο:

INFO:

«Τα κλειδιά – για μια δυνατή ζωή»

Πρεμιέρα: 14 Οκτωβρίου 2023, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:00

Θέατρο του Νέου Κόσμου – Κεντρική Σκηνή

Picture of Γιώτα Δημητριάδη

Γιώτα Δημητριάδη

Κάποτε, ο Ντοστογιέφσκι μας υποσχέθηκε ότι :"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο"...Η μάχη όμως φαίνεται άνιση και ο ανταγωνισμός που δέχεται απέναντι από την αδικία, την ασχήμια και τη κακία, δύσκολα θα σημάνουν τη νίκη της. Για καλή της τύχη, όμως, έχει στο πλευρό της, ένα δυνατό σύμμαχο: την Τέχνη! Διάφορες μορφές της θα προσπαθήσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί - εεε... εντάξει, το ομολογώ, υπάρχει μια αδυναμία σ' αυτή του θεάτρου. Στο Utopia Zone θα γνωρίσουμε καλύτερα αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και όσους μας εμπνέουν μέσα από τη στάση τους απέναντι στα πράγματα. Εξάλλου, για μένα, Utopia Zone είναι να βρίσκεσαι εκεί που θέλεις, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σ' αγαπούν και σε φροντίζουν, όπως ο μικρός 🤴 το 🌹 του

Η Νάντια Κοντογεώργη έχει τα κλειδιά για μια δυνατή ζωή (συνέντευξη)

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top