Μαρία Ζορμπά (video)

Home » Συνεντεύξεις » Μαρία Ζορμπά (video)

Στο UtopiaZone δίνουμε βήμα σε καλλιτέχνες που έχουν να πουν κάτι, όχι μόνο μέσα από την Τέχνη τους αλλά, κυρίως, μέσα από τη στάση τους στη ζωή.

Η Μαρία Ζορμπά κινείται όλα αυτά τα χρόνια αθόρυβα στο χώρο της υποκριτικής με σταθερά βήματα που έχουν χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό.

Με σημαντικά κινηματογραφικά βραβεία στη φαρέτρα της, συνεργασίες με κορυφαίους σκηνοθέτες στο θέατρο αλλά και στη μικρή οθόνη, καταφέρνει να ξεχωρίζει.

Εμείς τη συναντήσαμε στο κέντρο της πόλης, στο φιλόξενο Black Duck. Η κουβέντα μας έγινε μ’ αφορμή την παράσταση «GARAMOND 12» που ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Πορεία. Πρόκειται για το  έργο της πρωτοεμφανιζόμενης Μαρίας Δριμή, που σηματοδοτεί και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ρώσου Sergei Okunev στη θεατρική Αθήνα.

Στην παράσταση ερμηνεύει την Μπεθ, μια ιδιαίτερα παρεμβατική μητέρα. Η ίδια μας μίλησε για τη σχέση της με τους γονείς της, τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνάει, τη γαλήνη που της χαρίζει η πίστη, ενώ μας εξήγησε τον βασικό λόγο που απόλαυσε τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά «Άγρια Γη».

Κυρίες και κύριοι, η Μαρία Ζορμπά!

Πατήστε «play» και enjoy the journey…

YouTube player
Picture of Γιώτα Δημητριάδη

Γιώτα Δημητριάδη

Κάποτε, ο Ντοστογιέφσκι μας υποσχέθηκε ότι :"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο"...Η μάχη όμως φαίνεται άνιση και ο ανταγωνισμός που δέχεται απέναντι από την αδικία, την ασχήμια και τη κακία, δύσκολα θα σημάνουν τη νίκη της. Για καλή της τύχη, όμως, έχει στο πλευρό της, ένα δυνατό σύμμαχο: την Τέχνη! Διάφορες μορφές της θα προσπαθήσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί - εεε... εντάξει, το ομολογώ, υπάρχει μια αδυναμία σ' αυτή του θεάτρου. Στο Utopia Zone θα γνωρίσουμε καλύτερα αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και όσους μας εμπνέουν μέσα από τη στάση τους απέναντι στα πράγματα. Εξάλλου, για μένα, Utopia Zone είναι να βρίσκεσαι εκεί που θέλεις, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σ' αγαπούν και σε φροντίζουν, όπως ο μικρός 🤴 το 🌹 του

Μαρία Ζορμπά (video)

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top