Νατάσα Τριανταφύλλη (video)

Home » Συνεντεύξεις » Νατάσα Τριανταφύλλη (video)

Η Νατάσα Τριανταφύλλη κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών και μας αποκαλύπτει τη δική της Utopia Zone

Φέτος, συμπληρώνει μια δεκαετία υπογράφοντας θεατρικές σκηνοθεσίες.

Το ντεμπούτο της πραγματοποιήθηκε, το 2013,  με την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, μια παράσταση στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, που κέρδισε τις εντυπώσεις. Από τότε ακολούθησαν αρκετές σημαντικές δουλειές με καταξιωμένους αλλά και νεότερους ηθοποιούς.

Σε λίγες μέρες, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, η Νατάσα Τριανταφύλλη με την παράσταση  «Σχέδιο Μάρσαλ – Α path of perspectives» θα ανοίξει το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών, στην Πειραιώς.

Γιατί αξίζει όμως να δούμε μια παράσταση για το Σχέδιο Μάρσαλ; Πόσο μας αφορά; Πώς την εμπνεύστηκε; Τη σχέση έχουμε οι Έλληνες με την ιστορία μας;

Γι’ αυτά και για άλλα πολλά μιλήσαμε στη συνέντευξη που θα δείτε. Επιπλέον, η  ίδια τοποθετείται πάνω στο φλέγον ζήτημα της υποβάθμισης των πτυχίων των καλλιτεχνών, ενώ δίνει μια διαφορετική εκδοχή για τη θέση που έχουν οι γυναίκες σκηνοθέτριες στον επαγγελματικό στίβο.

Τέλος, η Νατάσα μας αποκαλύπτει, τι την κάνει ευτυχισμένη και πώς βρίσκει τη δική της Utopia Zone….αλλά και τι της λέει η έφηβη κόρη της, όταν παρακολουθεί τις παραστάσεις της.

YouTube player
Picture of Γιώτα Δημητριάδη

Γιώτα Δημητριάδη

Κάποτε, ο Ντοστογιέφσκι μας υποσχέθηκε ότι :"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο"...Η μάχη όμως φαίνεται άνιση και ο ανταγωνισμός που δέχεται απέναντι από την αδικία, την ασχήμια και τη κακία, δύσκολα θα σημάνουν τη νίκη της. Για καλή της τύχη, όμως, έχει στο πλευρό της, ένα δυνατό σύμμαχο: την Τέχνη! Διάφορες μορφές της θα προσπαθήσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί - εεε... εντάξει, το ομολογώ, υπάρχει μια αδυναμία σ' αυτή του θεάτρου. Στο Utopia Zone θα γνωρίσουμε καλύτερα αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και όσους μας εμπνέουν μέσα από τη στάση τους απέναντι στα πράγματα. Εξάλλου, για μένα, Utopia Zone είναι να βρίσκεσαι εκεί που θέλεις, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σ' αγαπούν και σε φροντίζουν, όπως ο μικρός 🤴 το 🌹 του

Νατάσα Τριανταφύλλη (video)

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top