Βαγγέλης Γιαννίσης: «Ακόμα και αν είχα σχεδιάσει το τέλειο έγκλημα, στο τέλος θα ομολογούσα!» (video)

Home » Συνεντεύξεις » Βαγγέλης Γιαννίσης: «Ακόμα και αν είχα σχεδιάσει το τέλειο έγκλημα, στο τέλος θα ομολογούσα!» (video)

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης μπήκε το 2014 στις βιβλιοθήκες των Ελλήνων αναγνωστών με το πρώτο του μυθιστόρημα «Το μίσος», με πρωταγωνιστή τον επιθεωρητή Άντερς Οικονομίδη. Μια αγαπημένη φιγούρα που πρωταγωνίστησε σε πέντε από τα βιβλία του.

Είναι ο πρώτος συγγραφέας που με ειδική άδεια κατάφερε να μπει στα άδυτα της ΓΑΔΑ για να γράψει το «Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173»

Το τελευταίο του βιβλίο «Ο άλλος αδερφός» μια οικογενειακή σάγκα, όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει,  κυκλοφορεί και αυτό από τις εκδόσεις Διόπτρα και έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις. Εμείς, τον συναντήσαμε στο φιλόξενο Black Duck και προσπαθήσαμε να εξιχνιάσουμε τον τρόπο που σκέφτεται ένας συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων…

Picture of Γιώτα Δημητριάδη

Γιώτα Δημητριάδη

Κάποτε, ο Ντοστογιέφσκι μας υποσχέθηκε ότι :"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο"...Η μάχη όμως φαίνεται άνιση και ο ανταγωνισμός που δέχεται απέναντι από την αδικία, την ασχήμια και τη κακία, δύσκολα θα σημάνουν τη νίκη της. Για καλή της τύχη, όμως, έχει στο πλευρό της, ένα δυνατό σύμμαχο: την Τέχνη! Διάφορες μορφές της θα προσπαθήσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί - εεε... εντάξει, το ομολογώ, υπάρχει μια αδυναμία σ' αυτή του θεάτρου. Στο Utopia Zone θα γνωρίσουμε καλύτερα αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και όσους μας εμπνέουν μέσα από τη στάση τους απέναντι στα πράγματα. Εξάλλου, για μένα, Utopia Zone είναι να βρίσκεσαι εκεί που θέλεις, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σ' αγαπούν και σε φροντίζουν, όπως ο μικρός 🤴 το 🌹 του

Βαγγέλης Γιαννίσης: «Ακόμα και αν είχα σχεδιάσει το τέλειο έγκλημα, στο τέλος θα ομολογούσα!» (video)

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top