Έλληνας μελισσοκόμος TikToker καλύπτεται με χιλιάδες μέλισσες και εξηγεί γιατί δεν τον τσιμπάει καμία (videos)

Home » Τα καλά της ημέρας » Έλληνας μελισσοκόμος TikToker καλύπτεται με χιλιάδες μέλισσες και εξηγεί γιατί δεν τον τσιμπάει καμία (videos)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο του Έλληνα μελισσοκόμου TikToker, ο οποίος μοιράζεται τα μυστικά της υπαίθρου και γνωρίζει στους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους του, τον θαυμαστό κόσμο των μελισσών.

Πολλά μπορεί να δει κανείς κάνοντας μια μικρή περιήγηση στο TikTok, ωστόσο ένας από τους λογαριασμούς που έχουν γίνει viral το τελευταίο διάστημα είναι αυτός ενός Έλληνα μελισσοκόμου.

Πρόκειται για το account “Ορεινή Μέλισσα” πίσω από το οποίο κρύβεται ο Χάρης Σταμάτης, ο οποίος μοιράζεται με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους του τις “συναντήσεις” του με άγρια ζώα και κάθε λογής έντομα στην ύπαιθρο, ενώ παράλληλα μας συστήνει τον θαυμαστό κόσμο των μελισσών.

Σε ένα από τα βίντεο του μάλιστα, το οποίο ήδη μετρά 1,3 εκατομμύρια προβολές, ο νεαρός μελισσοκόμος φαίνεται να είναι καλυμμένος με χιλιάδες μέλισσες, τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο, χωρίς να φοράει την ειδική στολή και εξηγεί τον λόγο που δεν τον τσιμπάει καμία.

@orinimelissa

i am a professional beekeeper raised as a kid with bees🐝 Do not attempt #savethebees #orinimelissa

♬ original sound – Stan 🙂

Έλληνας μελισσοκόμος TikToker καλύπτεται με χιλιάδες μέλισσες και εξηγεί γιατί δεν τον τσιμπάει καμία (videos)

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top