Μάθημα ζωής: Μαθητές δώρισαν τα χρήματα που μάζευαν για εκδρομή στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Home » Τα καλά της ημέρας » Μάθημα ζωής: Μαθητές δώρισαν τα χρήματα που μάζευαν για εκδρομή στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Δεν είναι λίγες φορές που τα μικρά παιδιά μας δείχνουν τον δρόμο… Τον δρόμο της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Έτσι ακριβώς έπραξαν και οι  μαθητές του Στ1 τμήματος του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, οΙ οποίοι και προχώρησαν σε μια συγκινητική κίνηση. Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιθύνων νους αυτής της προσπάθειας, αποφάσισαν να διαθέσουν τα χρήματα που μάζευαν, εδώ και ένα χρόνο σε καλό και ανιδιοτελή σκοπό.  Σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» αποφάσισαν να προσφέρουν τον οβολό τους για να συνεχίσει να προσφέρει φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη ενώ το ανακοίνωσαν και με ένα συγκινητικό μήνυμα:

“Aγαπητέ Άλλε Άνθρωπε, Εκτιμώντας το έργο της προσφοράς σας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αποφασίσαμε ότι θα θέλαμε να βοηθήσουμε στην προσπάθειά σας. Είμαστε τα παιδιά του Στ1 του 11 Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, και θέλουμε να διαθέσουμε τα χρήματα του ταμείου της σχολικής μας τάξης, τα οποία συλλέγαμε όλο τον χρόνο, στην κοινωνική σας κουζίνα. Ελπίζουμε να συνεχίσετε να προσφέρετε βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη”.

Μάθημα ζωής: Μαθητές δώρισαν τα χρήματα που μάζευαν για εκδρομή στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top