Συγκίνηση στον Άγιο Νικόλαο Βράβευσαν Σκωτσέζο τουρίστα που επισκέπτεται την Ελούντα επί 45 χρόνια

Home » Τα καλά της ημέρας » Συγκίνηση στον Άγιο Νικόλαο Βράβευσαν Σκωτσέζο τουρίστα που επισκέπτεται την Ελούντα επί 45 χρόνια

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε από τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβό, η βράβευση του Maurice Wilson από την Σκωτία, ο οποίος επισκέπτεται τον Άγιο Νικόλαο και συγκεκριμένα την περιοχή της Ελούντας, τα τελευταία 45 χρόνια.

Ο κ. Wilson μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τους ανθρώπους και την ζεστή φιλοξενία τους, που αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμη για να επισκεφθεί ο ίδιος,  τα παιδιά του και ακολούθως τα εγγόνια του, την Ελούντα που πλέον θεωρούν τόπο τους και – γιατί όχι; – μια δεύτερη πατρίδα.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, προσφέροντας στην οικογένεια Wilson το φωτογραφικό λεύκωμα του δήμου, δήλωσε ότι η διαχρονική αγάπη και η σαφής προτίμηση της οικογένειας στον τόπο, επιβεβαιώνεται κατά τον καλύτερο τρόπο, αφού τρεις γενιές επιλέγουν σταθερά την πανέμορφη αυτή περιοχή της Κρήτης για τις διακοπές τους.

«Τιμάμε τους ανθρώπους αυτούς στο δημοτικό κατάστημα της πόλης, θεωρώντας τους ως τους καλύτερους πρεσβευτές μας και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε την χαρά να τους δούμε ξανά στα χρόνια που ακολουθούν» πρόσθεσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου.

Συγκίνηση στον Άγιο Νικόλαο Βράβευσαν Σκωτσέζο τουρίστα που επισκέπτεται την Ελούντα επί 45 χρόνια

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top