Τρέχουν οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου.

Home » Τα καλά της ημέρας » Τρέχουν οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου ξεκίνησε τις εγγραφές του την Τετάρτη 14 Ιουνίου για το σχολικό έτος 2023 – 2024. Η λειτουργία των Θερινών τμημάτων Γ’ Λυκείου (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ) ξεκινά τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 28 Ιουλίου. Η λειτουργία των Χειμερινών τμημάτων προβλέπεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 με την προοπτική να διδάσκονται όλα τα μαθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς επίσης και ξένες γλώσσες.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα στεγάζεται και φέτος σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου).

Σκοπός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αλίμου είναι να ενισχύσει μαθήτριες και μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών, η παροχή ίσων ευκαιριών στη μάθηση και ταυτόχρονα η προώθηση της εθελοντικής προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης, αφού τα μαθήματα διδάσκονται αφιλοκερδώς από εθελοντές εκπαιδευτικούς.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Προκειμένου να διαμορφωθεί εγκαίρως το ωρολόγιο πρόγραμμα λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2023-2024, οι αιτήσεις έχουν καταληκτική ημερομηνία υποβολής έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι γονείς μαθητριών και μαθητών που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου, μπορούν να καλούν στο 2109831087 καθημερινά 09:00 14:00 (Σχολική Επιτροπή Δήμου Αλίμου, Παύλου Μελά 5) ή να επικοινωνήσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: [email protected]

Τρέχουν οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου.

Most Popular

Social Media

Get The Latest Updates

Εγγραφείτε στο UtopiaZone Newsletter

Scroll to Top