Ακούστε τις μελωδίες του Κώστα Μαραβέγια για τη σειρά Milky Way

Home » Τηλεόραση » Ακούστε τις μελωδίες του Κώστα Μαραβέγια για τη σειρά Milky Way

"Την πρεμιέρα της πρωτότυπης μίνι-σειράς του Βασίλη Κεκάτου “Milky Way”, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου χιλιάδες θεατές."

To “Milky Way” του Βασίλη Κεκάτου – βραβευμένου στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών, περιλαμβάνει συνολικά 8 επεισόδια, και αποτελεί πραγματικά μία έκπληξη για την ελληνική τηλεόραση.

Από την ιδιαίτερη αυτή τηλεοπτική σειρά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αντίστοιχες μαγευτικές μελωδίες, τις οποίες υπογράφει ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο Κωστής, που δεν σταματά να μας εκπλήσσει, αναλαμβάνει έναν διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας μας 20 μοναδικά ορχηστρικά κομμάτια, γραμμένα από τον ίδιο, στο ολοκαίνουριο του album που φέρει τον τίτλο της σειράς.

Νότες και ήχοι φερμένοι από τα αστέρια, συνθέτουν μοναδικά ακούσματα, αντικατοπτρίζοντας τον απέραντο «μουσικό Γαλαξία» του Κωστή Μαραβέγια.

Διαβάστε τι λέει ο ίδιος:

Σε μια μεγάλη ταινία του Βασίλη Κεκάτου, 400 λεπτών περίπου, ή αλλιώς μίνι σειρά, έγραψα 60 λεπτά μουσικής. Με μεγάλη χαρά και αγάπη τη μοιράζομαι μαζί σας σε αυτό το άλμπουμ. Και ναι, ακόμη θα θέλαμε να ήμασταν αστροναύτες στον απόηχο του σύμπαντος.

Καλή ακρόαση!

To album “Milky Way”, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο από τις 2 Νοεμβρίου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες, κυκλοφορεί από τη Minos Emi, A Universal Company.

Ακούστε το “Milky Way” εδώ.

Ακολουθήστε τον Κωστή Μαραβέγια στα social media:

Instagram
Facebook
Twitter
TikTok

Ακούστε τις μελωδίες του Κώστα Μαραβέγια για τη σειρά Milky Way

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top