«Πίσω από τις θημωνιές»: Πότε θα δούμε την βραβευμένη ταινία, δωρεάν, στο Ertflix;

Home » Τηλεόραση » «Πίσω από τις θημωνιές»: Πότε θα δούμε την βραβευμένη ταινία, δωρεάν, στο Ertflix;

Η ταινία της Ασημίνας Προέδρου που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και σάρωσε τα βραβεία ΙΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας έρχεται στην πλατφόρμα του ERTFLIX.

YouTube player

Λίγα Λόγια για την υπόθεση:

Ένας ψαράς και αγρότης, κάτοικος παραλίμνιου χωριού στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, πνιγμένος στα χρέη, μεταφέρει μετανάστες με τη βάρκα του έναντι αδράς αμοιβής. Η γυναίκα του, νοικοκυρά και εκκλησάρισσα του χωριού, αναζητά τον πραγματικό λόγο του Θεού, ενώ η κόρη τους προσπαθεί να ορίσει τη ζωή της μέσα σ’ αυτό το καταπιεστικό περιβάλλον. Ένα τραγικό γεγονός θα φέρει τους τρεις ήρωες μπροστά σε προσωπικά αδιέξοδα και αδυναμίες, με τον καθένα να πρέπει να αναλογιστεί για πρώτη φορά στη ζωή του το κόστος των πράξεών του.

Συντελεστές:

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Ασημίνα Προέδρου

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Σταμουλακάτος, Λένα Ουζουνίδου, Ευγενία Λάβδα, Χρήστος Κοντογεώργης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Πασχάλης Τσαρούχας

Από Παρασκευή 8 Μαρτίου (την ημέρα της γιορτής της γυναίκας).

Η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Μιχαηλίδου στη συνέντευξη που είχε δώσει στην κάμερα του Utopiazone και τη Γιώτα Δημητριάδη είχε μιλήσει αναλυτικά για την ταινία:

YouTube player
Picture of Γιώτα Δημητριάδη

Γιώτα Δημητριάδη

Κάποτε, ο Ντοστογιέφσκι μας υποσχέθηκε ότι :"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο"...Η μάχη όμως φαίνεται άνιση και ο ανταγωνισμός που δέχεται απέναντι από την αδικία, την ασχήμια και τη κακία, δύσκολα θα σημάνουν τη νίκη της. Για καλή της τύχη, όμως, έχει στο πλευρό της, ένα δυνατό σύμμαχο: την Τέχνη! Διάφορες μορφές της θα προσπαθήσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί - εεε... εντάξει, το ομολογώ, υπάρχει μια αδυναμία σ' αυτή του θεάτρου. Στο Utopia Zone θα γνωρίσουμε καλύτερα αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και όσους μας εμπνέουν μέσα από τη στάση τους απέναντι στα πράγματα. Εξάλλου, για μένα, Utopia Zone είναι να βρίσκεσαι εκεί που θέλεις, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σ' αγαπούν και σε φροντίζουν, όπως ο μικρός 🤴 το 🌹 του

«Πίσω από τις θημωνιές»: Πότε θα δούμε την βραβευμένη ταινία, δωρεάν, στο Ertflix;

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top