Άλλο αγάπη κι άλλο σεξ

Home » Υγεία » Άλλο αγάπη κι άλλο σεξ

""Επιστολές στον ιδανικό άλλο! - Η Τζώρτζια Γεωργίου γράφει για τον έρωτα και τις σχέσεις!!!"

Άλλο αγάπη κι άλλο σεξ, για άλλη μια φορά άλλο θέλω κι άλλο θες! Πάλι πέτυχες τον ιδανικό σου άλλο σε λάθος timing! Γιατί για ακόμη μια φορά στη δική σου αναζήτηση συντρόφου τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ακόμη καλύτερα, δεν είναι ακριβώς όπως τα έχεις φανταστεί. Για την ακρίβεια, αλλού φυσάει κι αλλού αρμενίζουμε! Γιατί στην πραγματικότητα δεν σε ενδιέφερε ποτέ να αναλώνεσαι από σχέση σε σχέση, αλλά αυτό που πάντα αναζητούσες ήταν η ολοκληρωτική παραδοχή σώματος και ψυχής σε έναν άνθρωπο που ιδανικά στον ίδιο χωροχρόνο θα ταίριαζαν τα δικά σου θέλω με τα δικά του! Σε ποιο ουράνιο τόξο άραγε;!

 Άλλο αγάπη

Αποκλείοντας την εγωιστική αγάπη, όπου παίρνεις χωρίς να δίνεις, αλλά και την υπό όρους, όπου η ζυγαριά του πάρε δώσε δεν γέρνει πουθενά, μιλάμε για την αγάπη άνευ όρων. Όπου η αποκλειστική και μόνη προτεραιότητά σου είναι η ικανοποίηση των αναγκών του ιδανικού σου άλλου ανατροφοδοτώντας ταυτόχρονα και το δικό σου εγώ, αντλώντας ευχαρίστηση από την κάλυψη των αναγκών και των θέλω του ιδανικού σου άλλου! Μια συνθήκη στην οποία αν δυο άνθρωποι βρεθούν την ίδια στιγμή, με το σωστό timing και mood όπως το λέμε απλοϊκά, μπορεί να τους οδηγήσει στην απόλυτη ολοκλήρωση. Λειτουργώντας σαν δυο πόδια στο ίδιο σώμα, που αλληλοσυμπληρώνονται και συνδυάζονται αρμονικά για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου!

Τι γίνεται όμως όταν το δικό σου μήκος κύματος δεν συναντήθηκε ποτέ με του άλλου και το μόνο που θέλει από σένα είναι σεξ, συνουσία, ερωτική επαφή; Χιλιάδες λέξεις για το σεξ, για την αγάπη όμως μία!

Κι άλλο σεξ

Η ερωτική πράξη μεταξύ ανθρώπων ή άλλων μελών του ζωικού βασιλείου – ή με δυο λέξεις η σεξουαλική έλξη/πράξη με απώτερο σκοπό τη διαιώνιση του είδους αλλά και την ευχαρίστηση! Όλα καλά, ωραία και υπέροχα μέχρι εδώ! Γιατί ποιος δεν θέλει να αισθάνεται ποθητός και επιθυμητός από αυτόν που έχει επιλέξει για ιδανικό του άλλο; Να μπορεί με τη μυρωδιά του, τη στάση σώματος, την κίνησή του να εξάπτει τη φαντασία του άλλου, με απώτερο σκοπό την απόλυτη σωματική εγγύτητα και ενίοτε και τη συναισθηματική;

Τι γίνεται όμως όταν το εν δυνάμει άλλο σου μισό δεν θέλει ούτε τα μισά από όλα αυτά;

Τι γίνεται όταν σταματήσεις να αποκρίνεσαι στις επιθυμίες του –εν προκειμένω στη μία και μοναδική της σαρκικής ανάγκης– και αρχίσεις να αποζητάς αυτό που πραγματικά επιθυμείς;

Την εγγύτητα, τη φροντίδα, την αγάπη, τη θαλπωρή, την ενσυναίσθηση, την ασφάλεια της σχέσης; Τι γίνεται όταν πέρα από το να μάθεις πώς τον γέννησε η μανούλα του εσένα σε ενδιαφέρει να ανακαλύψεις κι αλλά πράγματα σ’ αυτόν, τη στιγμή που το μόνο που έχει στο μυαλό του ο ιδανικός σου άλλος είναι ποτέ θα βάλει τα ρούχα του για να φύγει τρέχοντας;!

Το πρώτο red flag μόλις εμφανίστηκε μπροστά σου και το να πιστεύεις πως θα καταφέρεις να τον κερδίσεις με τρόπο διαφορετικό απ’ αυτόν που άρρητα έχετε συμφωνήσει εξαρχής και εν άγνοια σου, μάλλον σε κάνει να εθελοτυφλείς και να τρέφεις φρούδες ελπίδες, που δύσκολα θα βρουν αντίκρισμα στα θέλω τού κατά φαντασία ιδανικού σου άλλου. Μοιάζει μάλλον μονόδρομος η ευθεία μπροστά σου ψάχνοντας την αγάπη σε μέρη που δεν υπάρχουν!

Picture of Τζώρτζια Γεωργίου

Τζώρτζια Γεωργίου

Η Τζώρτζια Γεωργίου σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο πανεπιστήμιο και κλασικό και σύγχρονο χορό στην ΚΣΟΤ (Κρατική σχολή Ορχηστρικής Τέχνης). Πρώην εστεμμένη ομορφιάς, νικήτρια του DWTS, με πολυετή εμπειρία σε ψυχαγωγικές εκπομπές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Άλλο αγάπη κι άλλο σεξ

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top