Δίαιτα D-ORAC: Αδυνάτισμα, Αντιοξείδωση και Ανοσορρύθμιση ΜΑΖΙ!

Home » Υγεία » Δίαιτα D-ORAC: Αδυνάτισμα, Αντιοξείδωση και Ανοσορρύθμιση ΜΑΖΙ!

Η Αντιοξειδωτική & Ανοσορρυθμιστική Δίαιτα D-ORAC αποτελεί μία ολοκληρωμένη διατροφική πρόταση με πολλαπλά οφέλη, όπως ένα ιδανικό σωματικό βάρος, καλύτερη υγεία και περισσότερη ευεξία.

Η θρυλική Αντιοξειδωτική Δίαιτα ORAC, η οποία απέκτησε πολλούς θαυμαστές στις αρχές της δεκαετίας του 2010, επιστρέφει ανανεωμένη και εμπλουτισμένη με την πολύτιμη βιταμίνη του ήλιου, τη βιταμίνη D!

Ο Δείκτης O.R.A.C. (Oxygen Radical Absorbance Capacity: Ικανότητα Απορρόφησης Ελευθέρων Ριζών), απεικονίζει τη δύναμη που παρουσιάζει ένα τρόφιμο προκειμένου να είναι σε θέση να καταστρέφει τις βλαπτικές ελεύθερες ρίζες και επομένως να αναχαιτίζει το οξειδωτικό στρες. Όσο υψηλότερο Δείκτη O.R.A.C. παρουσιάζει μία τροφή, τόσο περισσότερο πολύτιμη καθίσταται για την ανθρώπινη υγεία.

Ταυτόχρονα, η βιταμίνη D διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία της υγείας και στη ρύθμιση του σωματικού βάρους. Η συμβολή της είναι πολύτιμη τόσο στην πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων, του καρκίνου, της οστεοπόρωσης, της υπέρτασης, της κατάθλιψης, των αυτοάνοσων διαταραχών και βέβαια της Παχυσαρκίας.

Η δίαιτα D-ORAC περιλαμβάνει τη θαυματουργή δράση του παραπάνω συνδυασμού και έχει ως στόχο να επιτύχει την καλή λειτουργία των κυττάρων του σώματος, έναν ταχύτερο μεταβολισμό και ένα σωστότερα ρυθμισμένο βάρος. Παράλληλα, αναβαθμίζεται η άμυνα του οργανισμού προλαμβάνοντας τα φαινόμενα της γήρανσης των ιστών. Με άλλα λόγια η Επικαιροποιημένη Δίαιτα D-ORAC, βασίζεται στο πολύτιμο συνδυασμό των αντιοξειδωτικών ουσιών με την επιβεβαιωμένη δράση της βιταμίνης D, τόσο στην προστασία του ανοσοποιητικού, όσο και στη βελτίωση του μεταβολισμού και την απώλεια βάρους.

Η Αντιοξειδωτική & Ανοσορρυθμιστική Δίαιτα D-ORAC αποτελεί μία ολοκληρωμένη διατροφική πρόταση με πολλαπλά οφέλη, όπως ένα ιδανικό σωματικό βάρος, καλύτερη υγεία και περισσότερη ευεξία.

Όποια κι αν είναι η ηλικία, το φύλο, το βάρος και ο σωματότυπός σας, η Δίαιτα D-ORAC θα σας βοηθήσει να νιώθετε υπέροχα, σωματικά και ψυχικά, να έχετε μεγαλύτερη ζωντάνια και ενεργητικότητα και, φυσικά, να φτάσετε με υγιή και ασφαλή τρόπο στο επιθυμητό σας βάρος και να το διατηρήσετε για πάντα. Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό διατροφής και υγείας!

Δηλαδή, με τρεις λέξεις: Αδυνάτισμα, Αντιοξείδωση και Ανοσορρύθμιση ΜΑΖΙ!

Περισσότερες πληροφορίες στο βιβλίο «Δίαιτα D-ORAC» του Διατροφολόγου Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη https://logodiatrofis.gr/diaita-d-orac-vivlio-grigorakis/

Picture of Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης

Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης

Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος BSc, MSc, PhD Διδάκτωρ ΤΕΔΔ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Επιστ/κός Συνεργάτης Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Α΄ Νευρολογική Κλινική, Αιγινήτειο Νοσοκομείο Καθηγητής ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Αθηνών Πρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας

Δίαιτα D-ORAC: Αδυνάτισμα, Αντιοξείδωση και Ανοσορρύθμιση ΜΑΖΙ!

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top