Eurovision 2024 – To Utopiazone.gr παρέα με τη Μαρίνα Σάττι στην εκδήλωση της ΕΡΤ για την ελληνική αποστολή

Home » Art & Culture » Eurovision 2024 – To Utopiazone.gr παρέα με τη Μαρίνα Σάττι στην εκδήλωση της ΕΡΤ για την ελληνική αποστολή

"Τη Δευτέρα 15 Απρίλιου η ΕΡΤ προσκάλεσε δημοσιογράφους και τα επίσημα σωματεία υποστήριξης της Eurovision για ένα συναρπαστικό meet & greet με τη Μαρίνα Σάττι και όλους τους συντελεστές της ελληνικής αποστολής. "

Έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τη Μαρίνα Σάττι αλλά και την εκπληκτική ομάδα της, την Ερασμία που θα είναι στα φωνητικά -για 3η φορά στην Eurovision-, τον χορογράφο Mecnun και τους χορευτές Ειρήνη Δαμιανίδου, Βασίλη Καραγιάννη, Hüso Çetintaş και Yasin. Οι δύο τελευταίοι έχουν διπλή καταγωγή από Ελλάδα και Τουρκία και φαίνεται πως περνούν υπέροχα στην Αθήνα.

Βλέποντας από κοντά την ελληνική αποστολή, εύκολα καταλαβαίνεις πως είναι μια ομάδα επαγγελματιών που έχουν δέσει από την πρώτη στιγμή και που πρόκειται να παρουσιάσει κάτι εκρηκτικό στη σκηνή. Η Ειρήνη Δαμιανίδου εκτός από μέλος της χορευτικής ομάδας της Σάττι, είναι και η χορογράφος του βίντεο κλιπ που μετρά ήδη πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές. Η εν λόγω χορογραφία μάλιστα έχει γίνει μεγάλο trend στο tik tok, με εκατοντάδες φαν να την αναπαράγουν σε κάθε μέρος της γης. Η Ειρήνη μάλιστα αφιέρωσε χρόνο στην προχθεσινή εκδήλωση για να διδάξει τους παρευρισκόμενους τις κινήσεις που έγιναν viral.

Είναι πολύ ιδιαίτερο ότι οι άντρες χορευτές Hüso και Yasin έχουν και καταγωγή από την Τουρκία, αφού η χώρα έχει σταματήσει να συμμετέχει στον διαγωνισμό εδώ και 12 χρόνια, άρα κατά κάποιο τρόπο θα φέρουν στη σκηνή της Eurovision ξανά το… ανατολίτικο ταπεραμέντο τους. Η επομενη φωτογραφία περιλαμβάνει τους 4 χορευτές της Μαρίνας και τον συντάκτη μας Αναστάση Πινακουλάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι μισοί από τους δημιουργούς (Solmeister, Vlospa, Nick Kodonas, OGE) του κομματιού Ζάρι, που όπως έχουν δηλώσει και στο σχετικό αφιέρωμα της ΕΡΤ, έγραψαν το κομμάτι με γνώμονα την σκηνική εμφάνιση. Το ίδιο δήλωσε και η Σάττι για το dance break του κομματιού, ανεβάζοντας τις προσδοκίες μας. Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα ακολουθεί την τακτική να μην εμφανίζεται στα Pre-Parties που έγιναν σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, ώστε να κρατήσει «μυστική» την εμφάνιση του κομματιού αλλά και γιατί η ελληνική αποστολή δεν πιστεύει πως ωφελείται ιδιαίτερα από αυτές τις διοργανώσεις.

Στους παρευρισκόμενους ήταν και ο εκπληκτικός Τζερόμ Καλουτά, ο οποίος θα κάνει τον σχολιασμό της Eurovision μαζί με τον Θανάση Αλευρά. Ο Τζερόμ φαίνεται να ανυπομονεί για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, ενώ η μελέτη έχει αρχίσει από όταν ανακοινώθηκε η ανάθεση της συγκεκριμένης εργασίας.

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι πρόβες της κάθε χώρας στο Μάλμε της Σουηδίας, ενώ σε τρεις εβδομάδες είναι και ο Β’ Ημιτελικός στον οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερο υλικό!
Το Utopiazone.gr θα είναι εκεί!

Picture of Αναστάσης Πινακουλάκης

Αναστάσης Πινακουλάκης

Ο Αναστάσης Πινακουλάκης είναι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας, θεατρολόγος και θεατρικός συγγραφέας. Είναι αριστούχος διπλωματούχος από το ΠΜΣ του Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με τη θεατρική κριτική, την αρθρογραφία, τον κινηματογράφο και την Eurovision.

Eurovision 2024 – To Utopiazone.gr παρέα με τη Μαρίνα Σάττι στην εκδήλωση της ΕΡΤ για την ελληνική αποστολή

Most Popular

Share on Social Media

Νεότερα Άρθρα
Scroll to Top